Over ons

Wie wij zijn

Wij zijn Thirty-Three. Een recruitmentbureau met een gespecialiseerd netwerk van commerciële professionals in marketing, sales, project & account services. Wij werken voornamelijk voor opdrachtgevers in de creatieve sector en voor creatieve merken.

Thirty-Three heeft haar wortels in recruitment binnen creative media. Door onze ervaring met recruitment binnen deze dynamische niche begrijpen wij als geen ander dat de combinatie van specialisme, persoonlijkheid en cultural-fit leidt tot het bereiken van maximale potentie. Het selecteren van het juiste DNA is onze specialiteit geworden. Zo helpen wij professionals en bedrijven verder te accelereren.

Wij kijken verder dan het curriculum vitae. Doelgerichtheid. Creativiteit. Ambitie. Het vinden, selecteren en bemiddelen van toptalent met deze eigenschappen is onze missie. Door middel van onze efficiënte aanpak vinden wij dit talent binnen ons netwerk én daarbuiten. Extra uitdaging halen wij uit crossectorale bemiddeling, het bijdragen aan inclusiviteit & diversiteit, en het doorbreken van barrières.

Thirty-Three is gevestigd in Amsterdam-Zuid en maakt samen met The Music Recruiters onderdeel uit van Thirty-Three Group B.V. De consultants van Thirty-Three Group hebben samen meer dan 15 jaar ervaring in de creatieve sector. Opdrachtgevers als Ziggo Dome, Spinnin’ Records en MassiveMusic vertrouwen op onze aanpak.

 

Ons team

Pieter Wolter

Founder | Consultant


Pieter is oprichter en consultant bij Thirty-Three en Thirty-Three Group. Hij heeft >12 jaar ervaring in de creatieve sector als ondernemer, business developer en marketeer. Pieter is altijd met muziek bezig en buiten werk vind je hem waarschijnlijk in een platenzaak, of met een gitaar in zijn handen.

Chelsea Hofland

Content & Community Manager

Chelsea is Content & Community bij Thirty-Three. Ze is ook actief voor merken als 3FM en ESNS. In haar vrije tijd runt ze haar eigen playlistingbedrijf, Streaming Queen. 

Rajko Acimovic

Consultant

Rajko is Consultant bij Thirty-Three. Naast Thirty-three runt Rajko zijn eigen evenementenbureau waarmee hij dancefeesten organiseert in de Randstad.

Lemmy

Happiness Manager | Part-time Security