Kandidaten

+ Hoe helpt Thirty-Three mij bij het vinden van een baan?
Thirty-Three werkt net iets anders dan andere recruitmentbureaus. Wij onderhouden een selectief netwerk aan professionals en hebben geen vacatures op onze website gepubliceerd staan. Als je interesse hebt om onderdeel uit te maken van ons netwerk dan kun je je bij ons inschrijven via onze portal.

Bij een inschrijving vragen wij je om je cv te uploaden en om aanvullende informatie zoals je ambities, functie-inhoudelijke wensen en beschikbaarheid. Zodra er een passende positie voorbijkomt waarvan wij denken dat deze bij je past, dan nemen we contact met je op voor een kennismaking.

+ Hoe gaat Thirty-Three te werk?

Wij spreken al onze kandidaten persoonlijk, of via een videocall, voordat een introductie gemaakt wordt. Tijdens dit gesprek achterhalen we wat je ambities zijn en waar je functie-inhoudelijk naar op zoek bent. Als er op dat moment een passende vacature beschikbaar is dan stellen wij je – met jouw toestemming – voor aan de opdrachtgever.

Tijdens de sollicitatieprocedure begeleiden we je in alle aspecten van de procedure. We bereiden je voor op de interviews, zodat je goed geïnformeerd op de gesprekken verschijnt. We bieden ook hulp bij salarisonderhandelingen en nemen deze eventueel volledig voor je uit handen.

Werkgevers

+ Wat voor soort kandidaten bemiddelt Thirty-Three?

We specialiseren ons in commerciële posities binnen de creatieve sector en bij creatieve merken. De functiegroepen waarvoor wij momenteel actief zijn, zijn marketing, sales, project & account services. We bemiddelen kandidaten van medior tot aan young executive level met een bruto jaarvergoeding van € 45.000,- tot € 120.000,-. 

+ Hoe gaat Thirty-Three te werk?

Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze. 

+ Bemiddelt Thirty-Three voor zowel vaste als freelance/interim posities?

Op dit moment bemiddelen wij alleen voor posities in vast dienstverband.

+ Hoeveel kost het om Thirty-Three in te schakelen?

Klik hier voor meer informatie over onze voorwaarden.